Coaching

 

Coaching richt zich op het vinden van een balans tussen denken, voelen en doen. Gedrag zie ik als een uiterlijke weergave van innerlijke drijfveren, waarden, normen en overtuigingen. 
Je doet wat je denkt en voelt.
Wat je denkt en voelt is niet altijd zichtbaar of duidelijk voor anderen. Dat levert wel eens onduidelijkheden, ruzie of conflicten op, met jezelf of met anderen.
Als coach prikkel ik je om naar boven en naar buiten te halen wat je beweegt.

 

Persoonlijke coaching

Je ervaart een persoonlijke belemmering in je functioneren op het werk. Je wilt je beter positioneren. Je hang naar perfectionisme zit je in de weg. Of heb je in die nieuwe baan net wat meer zelfvertrouwen nodig?
Coaching helpt je om effectiever en slagvaardiger aan het werk te kunnen.

 

Vitaliteits coaching

Het werk kost je te veel energie. Je hebt het  gevoel dat je blijft investeren, maar dat je niet meer oplaadt.
Met coaching krijg je zicht op je energielekken en energiegevers. We onderzoeken welke persoonlijke kwaliteiten er ten grondslag liggen aan deze over-investering. Daarna gaan we op zoek naar wat je nodig hebt om weer vitaal aan de slag te kunnen.

 

Loopbaancoaching

Je bent toe aan een volgende stap in je loopbaan. Je voelt geen uitdaging meer in je huidige baan. We gaan samen op een rij zetten wat je mogelijkheden zijn om een nieuw perspectief te creëren. Een toekomst met persoonlijke zingeving en vitaliteit. Zodat je aan de slag kunt gaan om je nieuwe ideeën uit te voeren.

 

Stress - gestresst - overstresst

Je zit in een tredmolen, je draait steeds dezelfde rondjes uit plichtsbesef, verantwoordelijkheidsgevoel. Maar van binnen raak je verdoofd, gevoelloos, draai je alleen op de automatische piloot, maar hoe voel je je? Ik moet... Ik moet...

Door te veel stress kunnen mensen lichamelijk en geestelijk ziek worden.

Stap met je coach uit deze tredmolen naar een gezonder en vrolijker leven!